Bybanen - Karriere - Byggingeniør

Vil du være med «å bevege» Bergen? Vi trenger en dyktig formann med på laget!

FINNKODE: 239009905

Bybanen AS leverer attraktiv, smart og bærekraftig transport til Bergens befolkning. For at bybanen skal kunne gå smertefritt gjennom byen og mellom holdeplassene, er det mange installasjoner som må fungere optimalt for at det skal bli en behagelig og driftssikker tur. Byggetrinn 4 har planlagt åpning i 2022-2023.

Driftsavdelingen i Bybanen har ansvaret for gjennomføring av vedlikeholdsoppgaver innen fagene spor, signal og kjøreledning, og dette omfatter også Trolley anlegget. For fagområdet kjøreledning og Trolley anlegget søker vi nå etter en dyktig formann.

Bybanen har mye å tilby!

Dette gir muligheten for en nøkkelrolle i et fremtidsrettet selskap som tilbyr bærekraftige transportløsninger. Selskapet har flat organisasjonsstruktur med korte beslutningslinjer. Det gis gode muligheter for å påvirke og medvirke til egenutvikling og selskapets videre vekst. Som vår formann vil du ha ansvar for den daglige planleggingen av arbeidsoppgavene og fordeling av ressursene som omfatter vedlikehold av likerettere og kjøreledning på Bybanen og på Trolley anlegget. Herunder sikre at arbeidsoppgaver prioriteres og utføres i henhold til gjeldene regler og kvalitetskrav. Du vil ha operativt lederansvar for 5 medarbeidere, inngå i avdelingens vaktordning og rapporterer til driftssjef. Det følger konkurransedyktige betingelser for stillingen, og ikke minst en spennende reise inn i fremtiden.

Hvem ser vi etter?

Er du lysten på å sette deg inn i nye problemstillinger, og kjent for å få andre med deg i en hektisk og utfordrende arbeidshverdag? Motiveres du av å samarbeide mot felles mål og positive resultater? Tar du ansvar, bryr deg om andre og samtidig tenker nytt? Planlegger du godt på lang og kort sikt? Er du i tillegg opptatt av bærekraft og positiv til Bybanen som fremtidens transportløsning er kanskje dette noe for deg?

Kvalifikasjoner

  • Du har relevant fagbrev, for eksempel; Elektriker gr. L, KL montør eller energimontør
  • Erfaring fra fagfeltet er ønskelig, men arbeid fra annen bransje kan vurderes om relevant
  • Erfaring fra operativ ledelse, planlegging og gode IT ferdigheter vil bli vektlagt
  • Det stilles krav om godkjent helseattest før ansettelse, organiseres av Bybanen
  • Sertifikat klasse B er påkrevd, klasse C er ønskelig og vil bli tilbudt om man ikke har det

Vi oppfordrer spesielt kvinner til å søke!

Vi ser frem til å høre fra deg! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende og konfidensiell samtale med Trude S. Phillips på telefon: 91691334, epost: trude@jobzone.no, eller driftssjef i Bybanen AS Marianne Røtnes Kramer på telefon: 920 93 504, epost: Marianne.Rotnes.Kramer@bybanen.no.