Sommerjobb ved Bybanen AS

 Ønsker du sommerjobb hos Bybanen? Bybanen AS har ansvar for drift og vedlikehold av Bybanen sin infrastruktur og driftsavdelingen har ledig sommerjobb for 2 studenter/skoleelever denne sommeren.

🕓 2 months ago by Bybanen

Du er den vi leter etter dersom du:

  • Har ståpåvilje og kan jobbe selvstendig
  • Kommuniserer godt både på norsk og engelsk
  • Er utadvendt, engasjert og sosial
  • Har sertifikat kl. B 

Arbeidsoppgaver vil være forefallende arbeid som bl.a. fjerning av søppel langs linjen, fjerning av tagging på kl-master og holdeplasser, maling og rengjøring av tunellhus samt annet forefallende arbeid.   

For den rette kandidaten kan det også være aktuelt å assistere driftsteknikere ved behov. 

Varigheten av sommerjobben vil være ca 4 uker med oppstart i juni/juli etter nærmere avtale 

Arbeidstid er kl. 07.00-14.30 mandag-fredag. Lønn etter avtale. 

Søknad om sommerjobb sendes Driftssjef Marianne R. Kramer på e-post marianne.kramer@bybanen.no innen 22. mai 2020.

Ruter og billetter

Bybanen AS søker ny leder for passasjertransport

🕓 3 months ago by Bybanen

Bybanen er ryggraden i kollektivtransporten i Bergen, og er en av de viktigste bidragsyterne til en framtidsrettet og bærekraftig utvikling av byen. Bybanen beveger Bergen mot en bedre framtid!

Den nye lederen er sentral i utviklingen av den markedsrettede virksomheten i Bybanen AS, og først og fremst i utøvelsen og utviklingen av passasjertransporten. Leder for passasjertransport skal sikre kvalitet i ruteproduksjon og sørge for best mulig utnyttelse av vognparken, og har ansvaret for oppfølgingen av operatørkontrakten med Keolis Norge AS.

Den rette kandidaten skal bidra til at Bergen når sine mål på kollektivtransportsiden. For å få til dette må du være fleksibel og analytisk, samtidig som du har god rolleforståelse og kan legge til rette for godt samarbeid mellom de mange aktørene som forholder seg til Bybanen.

Bybanen er i rivende utvikling og du får ta del i en spennende endringsreise mot videre profesjonalisering av selskapet og å utnytte de mange mulighetene som ligger i økt digitalisering.

Du må forstå kollektivtransporten, komme fra et gjennomføringssterkt miljø og ha erfaring fra endringsledelse. Du bør ha sterke kommunikasjonsevner og det er ønskelig med logistikkompetanse. Relevant høyere utdannelse er et fortrinn.

Leder for passasjertransport inngår i ledergruppen og rapporterer til administrerende direktør Adelheid Nes.


For spørsmål om stillingen, kontakt Visindi v/Hege Rødland på tlf. 916 17 560, Roy Tore Lysen Jensen på tlf. 909 20 447 eller Tonje Støver Knutsen på tlf. 477 10 611. Send søknad med CV via lenken snarest og senest innen 15.06.2020. Søknader behandles fortløpende. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Stillingen er omfattet av Offentleglova.